Sammatin Solmut

Subtitle

Kevätkokous 10.4.2017

Lippukunta Sammatin Solmut ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 10.4.2017 klo 18.00 Sammatin seurakuntatalolla. TERVETULOA!

Otamme käyttöön lippukunnan materiaalimaksun alkuvuodesta 2017

Materiaalimaksu otetaan käyttöön kattamaan merkeistä aiheutuvia kuluja. Maksun suuruus määräytyy sen mukaan, missä ikäryhmässä lapsi partiossa on. Summa pienenee mitä kauemmin partiota harrastaa, sillä myös merkkikustannuksia tulee vähemmän.


Uusia johtajaikäisiä nuoria (17 v. ->) sekä aikuisia tekijöitä ja johtajia kaivataan avuksi!

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Partio on paras harrastus ja partiojohtajana toimiminen antoisinta lasten ja nuorten kasvatuksen parissa tehtävää vapaaehtoistyötä. Partiolaisia on maailmassa 36 miljoonaa, lähes kaikissa maailman maissa.


Partio on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Se on seikkailuja ja elämyksiä, jotka kasvattavat luottamusta omiin kykyihin. Aikuinen on partiossa roolimalli, peruskallio, tietopankki, järjen ääni ja ihan tavallisen, tasapainoisen ihmisen esimerkki. Partiossa on mahdollista myös aikuisena oppia uutta; isoja ja pieniä asioita. Partio on siitä kiva harrastus, että siitä voi tehdä itselleen juuri sen näköisen ja kokoisen kuin haluaa. Ja  mikä parasta, tässä harrastuksessa saa paljon uusia ystäviä!
Lippukuntamme tukipilari ja sydän Päivi Eskola aloitti oman partioharrastuksena lastensa myötä ja ilman häntä Sammatin Solmut ei tänä päivänä olisi se lippukunta jota se nyt on, unohtamatta tietenkään ihanaa Minnaa joka on meille kaikille yhtä rakas ja tärkeä lippukuntamme toimija. Päivin kanssa he luovatkin lyömättömän tiimin! 


Wilma ja Jemina ovat partiossa kasvaneet hienoiksi nuoriksi jotka ottavat vastuuta ja joita sudenpentuikäiset rakastavat ja palvovat.


Paula puolestaan viihtyy partion paluumuuttajana myös piirin toiminnassa mukana, viime kesänä (2016) hän oli toteuttamassa Suomen suurinta jamboreeta Roihua ja tällä hetkellä on puolestaan työn alla kesän 2017 piirileiri Säihke. Lippukunnassa Paula johtaa  huimapäisiä seikkailijoitamme.


Jyrki  luotsaa lippukuntaa toimien lippukunnan johtajana antaen näin oman panoksensa lippukuntamme toiminnalle. Hänkin lähti aikuisena rohkeasti mukaan toimintaan.


Taustalla häärii Päivi Puumalainen toimien taloudenhoitajanamme ja lisäksi Pauliina Keskinen auttaa Paulaa seikkailijoiden retkillä.


Jos sinua kiinnostaa toiminta partiossa, ota yhteyttä rohkeasti! Alkuun pääsee ihan vaan vaikka sillä, että osallistuu ikäkauden retkelle Virallisena Makkaratikun Pitelijänä.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.